Grønn og Frisk

Grønn & Frisk lanserer nå Blomkålris!

Blomkålris er et kalorifattig og grønt alternativ til både ris, pasta og couscous. Dette er ferdig finkuttet blomkål som gir en helt ny måte å bruke denne tradisjonelle grønnsaken på.

Blomkålris har mange bruksområder

Blomkålris er et perfekt alternativ til ris og pasta og gjør middagstallerkenen grønnere. Den stekes enkelt og raskt i pannen i litt smør eller olje. Du kan også bruke den rå i salat sammen med dine favorittingredienser. Eller hva med å prøve å tilsette litt blomkålris i pizzadeigen?

Oppskrift på stekt blomkålris med urter

2–3 personer 

Blomkålris er et supert alternativ til ris, poteter, pasta eller couscous. Her er det blandet inn hakkede friske urter, men den kan også serveres helt naturell. Tilsett eventuelt litt finhakket hvitløk og noen gode dråper sitronsaft for ekstra friskhet.

Ingredienser

  • 1 pose blomkålris, 250 g
  • Hakkede friske urter som persille, gressløk, kjørvel, basilikum
  • Salt og kvernet pepper
  • Smør eller olje til steking

Slik gjør du

Varm litt olje eller smør i stekepannen og stek blomkålrisen over middels til middels høy varme i ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper og bland inn hakkede urter.