Grønn og Frisk

Julens Ferske-Surkål

Julens Ferske-Surkål

Grønn & Frisk Julens Surkål består utelukkende av naturlige råvarer av førsteklasses kvalitet. Sous vide-posen inneholder ting som du vanligvis ville brukt for å lage surkål hjemme som hodekål, sukker, havsalt og karve. Surkålen varmes opp på åtte minutter.

SOUS VIDE

Klar på kun 8 minutter

Tilberedning

I mikrobølgovn

Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

I vannbad

Kok opp vann og legg posen i kjele. Skru ned varmen og la trekke i 7 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Kokt hodekål (89 %), sukker, eddik, havsalt og karve.

Nettovekt

450 g

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 246 kJ/58 kcal
Fett 0,1 g
- hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 12,4 g
- hvorav sukkerarter 12,2 g
Kostfiber 2,3 g
Protein 1,2 g
Salt 0,7 g

Andre produkter i samme serie

Grønn & Frisk gjør det enklere å lykkes med julemiddagene. Det er utelukkende benyttet førsteklasses råvarer og produktene er kokt sous vide, en metode som bevarer smak, farge og næringsstoffer på en best mulig måte. Grønn & Frisk Juleprodukter varmes raskt og enkelt i kjele, mikrobølgeovn eller stekeovn.