Grønn og Frisk

Julens Fløtepoteter med hvitløk

Julens Fløtepoteter med hvitløk

Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og "rare". Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres på 30 minutter.

Sous vide

Klar på kun 30 minutter

Tilberedning

I STEKEOVN

Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø på revet ost. Gratineres på 220 °C i ca. 30 minutter.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Potet (65 %), fløteblanding (34 %)(fløte, salt, tapiokastivelse, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415)), hvitløk (0,7 %), antioksidanter (sitronsyre, natriumdisulfitt).

Allergener: melk, sulfitt.

Glutenfri.

Nettovekt

1,2 kg

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C.

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 503 kJ/120 kcal
Fett 7,0 g
-hvorav mettede fettsyrer 4,1 g
Karbohydrat 12,3 g
-hvorav sukkerarter 2,3 g
Protein 2,1 g
Salt 1,0 g

Andre produkter i samme serie

Grønn & Frisk gjør det enklere å lykkes med julemiddagene. Det er utelukkende benyttet førsteklasses råvarer og produktene er kokt sous vide, en metode som bevarer smak, farge og næringsstoffer på en best mulig måte. Grønn & Frisk Juleprodukter varmes raskt og enkelt i kjele, mikrobølgeovn eller stekeovn.