Grønn og Frisk

Ruccula

Ruccula

Grønn & Frisk Ruccula er en perfekt kombinasjon av pynt og krydder! De vakre rucculabladene har en karakteristisk, pepperaktig smak. Bruk ruccula som topping på pizza, sammen med rå laks eller hvorfor ikke blande den inn i pastaretter?

Du må gjerne bruke den som en smaksforsterker i kombinasjon med andre salatsorter, for eksempel isberg og ruccula. 

Perfekt som 

topping på pizza

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Opprinnelse

I sommerhalvåret dyrkes våre salater av lokale gartnere rundt Tyrifjorden. I vinterhalvåret fra oktober til april, dyrkes våre salater av dyktige gartnere i Spania og Italia.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Ruccula (100 %).

Kan inneholde spor av selleri.

Oppbevaring

65 g

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 116 kJ/28 kcal
Fett 0,7 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,1 g
Karbohydrat 2,0 g
- hvorav sukkerarter 2,0 g
Kostfiber 1,6 g
Protein 2,6 g
Salt 0,1 g